Proslava Valentinova

Ljubav je u zraku!

Naši korisnici danas su na svečan način proslavili Dan sv. Valentina, ujedno i dan zaljubljenih. Tom prigodom odlučili smo podijeliti radost i zahvalnost na svima koji su svakodnevno s nama i pružaju nam potporu.

Korisnici Dnevnog boravka i projekta “Jačajući sebe, bolji smo za druge” pisali su čestitke i pisma jedni drugima. Bilo je tu lijepih želja, izražavanja zahvalnosti na društvu i prijateljstvu, podršci…Svaka čestitka ukrašena je motivima cvijeća, srcima, leptirima a potom uručena anonimnom primatelju. Bio je to lijep način da jedni prema drugima izrazimo koliko smo zahvalni što provodimo zajedničko vrijeme u radosti, a kada i nedostaje radosti jedni drugima smo potpora da lakše prebrodimo teške trenutke.

Korisnike smo upitali i što je za njih ljubav, na što su odgovori bili razni ali svima razumljivi. Jer, ljubav ne treba toliko riječi koliko djela.

Našim korisnicima podijelili smo cvijeće izrađeno na volonterskoj akciji u sklopu projekta “Jačajući sebe, bolji smo za druge”, te srca koja su izradili naši volonteri i korisnici sami.

Posjetili smo i nama drage ljude i partnere iz Centra za socijalnu skrb koje smo također darivali slatkišima i srcima, i izmamili osmijehe na njihova lica.

Naša srca su ispunjena i želimo svima zdravlje i ljubav!

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *