Komunikacijska radionica za projekt “Pruži mi ruku – idemo zajedno”

Općina Semeljci u partnerstvu s Udrugom za pomoć osobama s invaliditetom “Duga” provodi projekt “Pruži mi ruku – idemo zajedno”. Cilj projekta je pružanje edukacije i psihosocijalne pomoći za 30 osoba, djecu i odrasle s invaliditetom kao i članove njihove obitelji s područja Općine Semeljci. Time se direktno povećava kvaliteta njihova života i smanjuje socijalna isključenost.

Udruga Amadea rado se priključila ovom plemenitom pozivu i tom smo prigodom održali komunikacijsku i psihosocijalnu radionicu s predavanjima na temu “Komunikacija sa starijima”, “Kako komunicirati s osobama s invaliditetom” te “Što je Alzheimer i kako pomoći oboljelima”.

Veliko hvala voditeljici projekta Aniti Bošnjak i gospođi Aleksandri Ošap na organizaciji radionice.

Projekt „Pruži mi ruku – idemo zajedno“ pruža edukaciju, osnaživanje i psihosocijalnu pomoć putem različitih aktivnosti za 30 osoba koje uključuju djecu i odrasle osobe s invaliditetom te članove njihovih obitelji s područja Općine Semeljci, čime se direktno povećava kvaliteta njihova života te se smanjuje socijalna isključenost. Trajanje projekta je 24 mjeseca.
Ukupna vrijednost projekta je 1.389.999,84 kuna i u potpunosti je financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. 
Za više informacija o projektu i njegovoj provedbi posjetite https://semeljci.hr/pruzi-mi-ruku-idemo-zajedno/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *