Udruga za psiho – socijalne potrebe “Amadea” otvorena je 3. listopada 2010. godine, s ciljem pružanja psiho – socijalne podrške cjelokupnoj populaciji – djeci, mladima, obiteljima, starim i bolestim osobama. Izvaninstitucionalnim nastojanjima želja nam je ispuniti potrebe današnjih ljudi, uključujući preventivnu i edukativnu, integrativnu i terapijsku, socijalnu i duhovnu dimenziju osobe.

Osamljenim osobama treće životne dobi i mlađim osobama s mentalnim poteškoćama nudimo domaći ugođaj i prostor u kojemu mogu kvalitetno provesti vrijeme u druženju i raznim individualno prilagođenim aktivnostima.

Glavna aktivnost koju provodimo je Dnevni boravak za starije i osamljene osobe.

Za starije i nemoćne osobe koje ne mogu dolaziti u naš Dnevni boravak od 2013. provodimo program Pomoć u kući koji obuhvaća usluge u domaćinstvu: čišćenje okućnice, pranje i glačanje rublja, odlazak po živežne namirnice, lijekove, u razne ustanove, a najčešća je ipak potreba za druženjem i razgovorom.

Za prijevoz korisnika Dnevnog boravka koristimo kombi sa sedam sjedišta, što nas čini još pristupačnijima i otvorenijima za služenje zajednici.